Εταιρία

 

Η επιχείρησή μας λειτουργεί από το 2004 με κύρια δραστηριότητα τις επισκευές και το εμπόριο εργαλείων κήπου, αγρού και δάσους.

Είμαστε επιλεγμένοι συνεργάτες και επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο κορυφαίων εταιριών όπως Husqvarna, Gardena, Oregon, Efco, Subaru, Master, Kipor, Loncin, Partner, MichelinShindaiwa κ.α, οι οποίες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων. Με μία μεγάλη γκάμα τόσο μηχανημάτων όσο και αναλώσιμων ειδών, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις ανάγκες σας.

Κάνουμε επίδειξη σε όλα τα μηχανήματα και πιστοποιούμε τη σωστή λειτουργία τους. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση και after sale service. Με τη μακροχρόνια εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας, παρέχουμε άρτια τεχνική υποστήριξη - συντήρηση και επισκευάζουμε όλα τα επώνυμα μηχανήματα.

Υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα μας με γνήσια ανταλλακτικά. Επίσης διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα  μηχανημάτων που αντιπροσωπεύονται. Με την πείρα και την τεχνογνωσία μας, είμαστε έτοιμοι να λύσουμε κάθε σας απορία και να βρούμε αυτό που χρειάζεστε.

Η υψηλή ποιότητα, η άριστη εξυπηρέτηση, ο σεβασμός και η συνέπεια είναι χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες να μας εμπιστεύονται και να μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη δημιουργία του e-shop μας, mixanimata.com.gr, έχουμε στόχο να ικανοποιήσουμε και τους διαδικτυακούς πελάτες, συνεχίζοντας να εξυπηρετούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

 

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Παλαιάς Καβάλας 49

Άγιος Σπυρίδωνας, Αιγάλεω

Τ.Κ. 12242

Τηλ. 210 5910141 – Φαξ 213 0882816

Email: info@mixanimata.com.gr 

 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ


Μείνατε ικανοποιημένοι; Αξιολογήστε μας!